avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită adresa infiintare poprire fisc
Discuție deschisă în Executare silită

adresa infiintare poprire fisc

va rog ajutati-ma cu cateva lamuriri:
serv finantelor publice X trimite adresa de infiintare a popririi catre societatea Y solicitand infiintarea popririi asupra veniturilor angajatului A.
problema este ca suma datorata reprezinta impozit pe imobil datorat de mama angajatului A, conform titlului executoriu emis de X.
A si-a asumat la un moment dat un angajament fata de X sa achite sumele datorate de mama sa cu titlu de impozit.
stie cineva daca o asemenea solicitare este legala?
dgfp poate solicita infiintarea popririi pe salariul unei persoane daca aceasta s-a angajat printr-o adresa sa achite debitul datorat de o alta persoana (chiar daca e vorba de un parinte)?
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 09:24, 14 Octombrie 2010
Daca se impune aveti la indemana institutia contestatiei la executare ... Potrivit dispoziţiilor art.399 C.proc.civ.contestaţia la executare este mijlocul procesual prin care părţile intetresate sau vătămate prin modul de realizare a executării silite, cu neobservarea sau ignorarea condiţiilor şi formalităţilor stabilite de procedura execuţională se pot plânge instanţei competente în vederea desfiinţării sau anulării formelor sau actelor de executare nelegale.
Bafta !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Motive contestatie la executare COSTACHE AURORA COSTACHE AURORA In data de 09.09.2009 a fost emisa decizia de impunere pentru impozitele datorate pe cladiri si terenuri de catre o societate. Decizia cuprindea inclusiv ... (vezi toată discuția)
Validare poprire anjinsan anjinsan Buna Ziua, Un creditor X are de incasar de la un debitor Y o suma de bani. Debitorul Y are de incasat de la debitorul Z, care este in reorganizare. Conform ... (vezi toată discuția)
Prescriptie executare silita lucia45 lucia45 Buna ziua, In luna octombrie 2006 am fost obligata sa fac un angajament de plata cu suma x. catre o societate comerciala (nu are importanta motivul), ... (vezi toată discuția)