avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... va rog frumos sa-mi raspundeti
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

va rog frumos sa-mi raspundeti

am un vecin care a cumparat un teren langa proprietatea mea, pe a.v.c al lui terenul meu mai bine zis intrarea la casa este trecuta cale de acces acum ma dat in judecata pe motiv ca este cale de acces curtea mea .Mentionez ca are o deschidere la strada principala de 15m iar eu de 5m. iar in planul urbanistic la primarie nu este nici o cale de acces la adresa unde am eu proprietatea
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 23:23, 13 Octombrie 2010
~ Conținut șters la cerere ~
Ma indoiesc ca puteti sa ii anulati contractul de v-c.
Eventual sa va aparati sa nu isi ia servitutea de trecere din terenul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog frumos sa-mi raspundeti olghi olghi o persoana a vandut un teren in suprafata de 400mp pe care lam mostenit de 35 de ani. cum la vandut: a avut trecut in registru agricol suprafata de 200mp (pe ... (vezi toată discuția)
Cale de acces olghi olghi va rog sa-mi raspundeti:vecinul meu cu care ma judec in istanta pentru granituire mi-a mai deschis un dosar pe motiv ca el are cale de acces prin curtea care ... (vezi toată discuția)
Servitute de trecere versus drum de acces lili ticala lili ticala In 1999 am obtinut o decizie definitiva de la Curtea de Apel pt servitute de trecere,intrucat casa si terenul sunt intr-un loc infundat ,fara alte cai de ... (vezi toată discuția)