avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... calatorie strainatate pt copil in proces adoptie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

calatorie strainatate pt copil in proces adoptie

buna ziua.
as dori sa aflu ce fel de demers juridic e necesar pt a calatori cu un copil in varsta de 6 ani, in proces de adoptie, in/din strainatate. putem comunica cu mama naturala a copilului. ne poate oferi dansa un consimtamant pe termen nelimitat? momentan suntem in Marea Britanie si e f dificil sa tot reinoim aprobari de la protectia copilului in RO.
de asemenea am dori sa stim daca exista vreo solutie pt urgentarea definitivarii adoptiei cat timp suntem in UK (procesul de adoptie e inceput de cand copilul avea 6 luni si a devenit parte a familiei noastre)
multumim
Cel mai recent răspuns: Oana Mitran-costache , Avocat 07:19, 14 Octombrie 2010
va sfatuiesc sa va angajati un avocat care, dupa studierea dosarului de adoptie, va va sprijini in demersurile dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calatorie in strainatate pt un copil in proces de adoptie giovanni sda giovanni sda pe scurt, care e problema: avem un baietel in varsta de 5 ani, de la varsta de 6 luni e parte din familia noastra. adoptia nu e inca incheiata. eu (tatal) sunt ... (vezi toată discuția)
Buna, am fost casatorita timp de 7 ani si am ramas cu o fetita ... Maria987 Maria987 Buna, Am fost casatorita timp de 7 ani si am ramas cu o fetita in urma divortului la notar. Pentru ca situatia a fost dificila si a degenerat am declarat la ... (vezi toată discuția)
Adoptie internationala Ionut.M Ionut.M Buna ziua Numele meu este Ionut M si traiesc in Anglia impreuna cu partenerul meu. Amandoi dorim sa avem copii si am dori sa infiem. Avem o situatie ... (vezi toată discuția)