avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1087 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

anul trecut in iulie am bagat divortul, anul acesta in ianuarie s-a pronuntat si de atunci de doua ori a facut fostul sot recurs fara nici un rezultat, adica s-au respins recursurile lui. pana cand mai poate continua asa?
sau mai bine zis ce pot sa fac sa se termine odata ca nu pot sa mai lipsesc de la serviciu de doua ori pe saptamana ca ori am proces cu el ori sunt reclamata la politie de catre el si trebuie sa dau daclaratii?
Cel mai recent răspuns: Alexandru Bogdan , Avocat 19:38, 14 Octombrie 2010
pana cand au fost epuizate toate caile de atac si sentinta devine definitiva si irevocabila.....adica, ar cam fi timpul sa se termine cosmarul.
altceva nu aveti de facut.....decat sa asteptati sa se termine. ;)
Buna seara! Nu ati fost de 2 ori la recurs ci mai intai la apel si apoi la recurs. Daca s-a terminat si recursul hotararea este definitiva si irevocabila, procesul s-a incheiat si nu aveti de ce sa mai mergeti la instanta. Daca aveti bunuri din casatorie pe care dvs. sau sotul doriti sa le impartiti o sa trebuiasca sa mai mergeti la instante pentru procesul de partaj. In ce privete prezenta la politie pentru declaratii puteti sa nu va prezentati daca sunteti la servici si va duceti in alta zi cand puteti sau va prezentati in ziua si la ora la care ati fost chemata si dupa audiere cereti o dovada ca ati fost la politie pe care sa o duceti la servici ca justificare a lipsei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident de munca sabau_marta@yahoo.com sabau_marta@yahoo.com In 2006 septembrie sotul meu a murit in accident de munca din vina patronului raminind vaduva iar fiica fara tata ea fiind majora .Am inaintat un proces civil ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi de atac are sezensezenkitty sezensezenkitty daca a savarsit fapta in minorat are drept sa faca recurs la inalta curte de justitie(curtea suprema de justitie) ...a facut recurs si apel la Tribunalul ... (vezi toată discuția)
Hotarare Mihai Pop Mihai Pop Buna seara! Am primit in urma unui proces pentru drepturi banesti hotararea instantei, Cui trebuie sa ma adresez / ce trebuie sa fac pentru a o face ... (vezi toată discuția)