avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cadastrul si intabularea gratuita ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cadastrul si intabularea gratuita conf.OG.64/30.06.2010?

Buna ziua, imi puteti "traduce" noile modificari aduse legii cadastrului? Sa inteleg ca pot solicita cadastrul si intabularea casei mele fara nici un cost? Mentionez ca actul de proprietate al casei mele este autorizatia de constructie emisa in 1996 si certificatul de urbanism.Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Cris1971 , utilizator 13:58, 27 Iunie 2015
Nu ati precizat concret temeiul legal in care invocati "intabularea fara nici un cost
Daca faceti referire la dispozitiile art II din OUG nr 64/2010,publicata in MOf Partea I nr 451/2010,atentie la prevederea imperativa "Sub sanctiunea inopozabilitatii,pana la data de 31 decembrie 2014....
Conform dispozitiilor in vigoare toate cererile adresate catre OCPI sunt admise ,
numai in baza dovezii achitarii taxelor aferente
ynocentta a scris:

atentie la prevederea imperativa "Sub sanctiunea inopozabilitatii,pana la data de 31 decembrie 2014....

Imi traduceti va rog in termeni comuni ce inseamna paragraful de mai sus? Cum adica pana la 31 decembrie 2014?

Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Iunie 2015
Cris1971, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea cadastrului de-a lungul timpului Catrinel75 Catrinel75 Buna seara, poate ma puteti ajuta cu niste informatii in legatura cu aplicarea legii cadastrului de-a lungul timpului. Din ceea ce am gasit eu au fost pina ... (vezi toată discuția)
Intabulare tucalouisa tucalouisa Daca nu am Ordinul Prefectului pot cere un certificat la primarie si sa invoc Ordonanta de Urgenta nr.64/2010 prin modificarea si completarea L nr.7/1996(L ... (vezi toată discuția)
Acte proprietate Ppeugen Ppeugen Actul de proprietate al casei este o Hotarare de partaj de divort.Recunoscut tot mai dificil.Pe langa se cere autorizarea construirii,aviz ca a fost ... (vezi toată discuția)