am avut accident cu o masina inmatriculata in bulgaria cu avarii usoare. nu am vrut sa completez documentele de intelegere amiabila pentru ca nu aveam incredere in documentele lui( asigurare ...)
nu a vrut sa mearga la politie si nici politia nu a vrut sa vina la fata locului. eu am fost si am dat declaratie la politie. el avand termen 24 de ore sa declare accidentul.
nu a fost la politie in termen de 24 de ore. politia urmeaza sa-l citeze si sa lungeasca foarte mult lucrurile ca asa e la noi.
azi la peste 30 de ore de la accident m-a sunat ca ar vrea sa incheiem intelegere amiabila si sa retrag declaratia de la politie.
eu deja am deschis dosarul de daune pe baza documentelor urmand sa adaug procesul verbal de la politie, pe care nu-l pot obtine prea curand.
care ar fi cea mai buna solutie? pe mine ma intereseaza doar sa-mi pot repara masina pe asigurarea lui.ma putet ajuta????
In baza dovezii eliberata de politie dvs urmeaza sa efectuati reparatiile necesare
Daca partea nu a avut interesul a-si asuma responsabilitatea evenimentului,nu s-a prezentat in termenul legal la politie,nu inspira increderea minim necesara pentru eventuala intelegere amiabila