avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general trebuie sa deschid punct de lucru ?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

trebuie sa deschid punct de lucru ?

buna ziua,
societatea la care lucrez efectuiaza prestarii servici timp de 8 ore conform contractelor incheiate la sediul beneficiarului, de ex. curatenie intru-un supermarket
intrebarea mea este , trebuie deschis punct de lucru pentru serviciul respectiv?
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 16:51, 15 Octombrie 2010
Din cele relatate eu inteleg ca firma e constituita deci clar atunci s-a cerut o dresa de sediu firma, acum aceasta firma are contract de prest.serv. cu alte firme unde isi trimite salariatii acolo sa faca treaba. Nu cred ca e nevoie de punct de lucru.

mai cercetati!!!
Da asa este, firma are cativa ani de functionare si presteaza servicii pe baza de contract la sediul clientului in aceeiasi localitate cu sediul social chiar si pe perioade de 1 an, cineva de la itm mi-a spus ca ar trebuii sa deschid punct de lucru.
Mentionez ca la clientul respectiv echipa de lucru are peste 5 angajati, asta ar presupune daca deschid punct de lucru declararea la Adm.Fin.si declarara separata a veniturilor la aceeasi adm .fin ?
Am nevoi de a clarifica acesta problema, destul de incalcita la cum este legislatia la noi.
Pentru a va deschide un punct de lucru eu stiu ca trebuie sa aveti si o dovada ca detineti intr-un fel sau altul un titlu de proprietate,contract de inchiriere si din cate inteleg la adresa respectiva functioneaza o alta firma.
Nu trebuie sa va deschideti punct de lucru dupa parerea mea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loc de munca zxz19 zxz19 Buna ziua in situatia in care exista 2 firme A si B, firma A presteaza servicii de consultanta pt firma B si un angajat a firmei A lucreaza in sediul firmei ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru gecomi gecomi Unde gasesc definitia punctului de lucru? Daca inchiriez un spatiu frigorific (frigider), acesta este considerat punct de lucru? Contractele mele nu se ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru si sediu redstarfcs redstarfcs Buna ziua, Planuiesc sa deschid un SRL care sa aiba sediu in Vrancea si un Punct de Lucru in Bucuresti. Nici sediu si nici punctul de lucru nu vor avea nici ... (vezi toată discuția)