avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Neplata credit ipotecar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Neplata credit ipotecar

Credit ptr nevoi personale cu ipoteca pe teren intravilan.
Nu am mai platit ratele de peste 90 de zile si nu se intrevede o imbunatatire a situatiei mele financiare intr-un viitor apropiat.
Ce masura(i) va lua banca impotriva mea si in ce ordine ?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:46, 14 Octombrie 2010
in primul rand, va valorifica ipoteca, apoi, daca va exista o diferenta in plus.. o veti primi. daca valoarea nu acopera imprumutul, va vor pune poprire pe salariu, apoi functie de suma, vor mai executa alte bunuri daca sunt

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate? credit ipotecar- imposibilitate de plata bogdan36 bogdan36 Buna seara, Am un credit imobiliar la care am platit 5 ani. Acuma nu mai reusesc sa platesc rata. Daca nu mai platesc si il ia banca si cu suma cu care se va ... (vezi toată discuția)
Credit pentru nevoi personale cu garantie imobiliara Radu Culcea Radu Culcea Am facut un credit pentru nevoi personale cu garantie imobiliara(un teren intravilan).In situatia in care nu se mai achita ratele iar terenul ipotecat nu ... (vezi toată discuția)
Executare silita banca dumi sorin dumi sorin Salutare! Situatia mea pe scurt e aceasta:am un leasing la masina la care mai am 2 ani de plata cu o rata de 150 eur,un credit la Banca de nevoi personale ... (vezi toată discuția)