avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit pentru nevoi personale cu garantie imobiliara
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit pentru nevoi personale cu garantie imobiliara

Am facut un credit pentru nevoi personale cu garantie imobiliara(un teren intravilan).In situatia in care nu se mai achita ratele iar terenul ipotecat nu acopera suma imprumutata de catre banca(datorita scaderii preturilor) banca poate cere executarea si altor bunuri personale sau poprire pe salariu ?
Cel mai recent răspuns: Avocat FLORENTINA ALBU , Avocat 22:21, 23 Ianuarie 2009
Da, banca se poate dezdauna din executarea altor bunuri, din popriri pe salariu, cnturi curetne.
Vedeti si aici:www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita co-ipotecari Geanina Maria Geanina Maria Ce se intampla cu co-ipotecarii dupa executarea silita daca creanta nu este acoperita? Daca imprumutantul nu are alte bunuri sau salariu iar eu in contractul ... (vezi toată discuția)
Credit florea eduard florea eduard tatal meu are un credit la b ,fara garantii imobiliare,iar in acest moment are probleme cu plata ratelor ,singurul lui venit fiind pensia .Intrebarea este daca ... (vezi toată discuția)
Neplata credit ipotecar udangiu udangiu Credit ptr nevoi personale cu ipoteca pe teren intravilan. Nu am mai platit ratele de peste 90 de zile si nu se intrevede o imbunatatire a situatiei mele ... (vezi toată discuția)