avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit

tatal meu are un credit la b ,fara garantii imobiliare,iar in acest moment are probleme cu plata ratelor ,singurul lui venit fiind pensia .Intrebarea este daca cei de la firma de recuperare il pot executa pe bunurile pe care le are ,bunuri care nu fac obiectul vreunei garantii,sau numai pe venit ,venit care este egal cu rata la banca .
Cel mai recent răspuns: blueblue , utilizator 14:16, 8 Martie 2011
I se poate pune poprire pe pensie.
buna ziua si va multumesc pt raspuns ,,,,,,,asta vroiam sa stiu daca numai pe pensie
Imi pare rau sa va intristez, dar i se poate executa orice bun indiferent daca s-a girat sau nu cu el.
multumesc pt raspuns ,dar nu stiu ce sa mai cred ,,,,parerile sunt impartite
Cred ca difera in functie de marimea datoriei. Ca si posibilitate de executare a bunului imobiliar exista. Cititi si aici:www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit pentru nevoi personale cu garantie imobiliara Radu Culcea Radu Culcea Am facut un credit pentru nevoi personale cu garantie imobiliara(un teren intravilan).In situatia in care nu se mai achita ratele iar terenul ipotecat nu ... (vezi toată discuția)
Intrebare piu_piu piu_piu buna ziua. am un credit de nevoi personale si nu am mai achitat rata de aproximativ 12 luni. eu nu am niciun bun pe numele meu,dar locuiesc in casa parintilor. ... (vezi toată discuția)
Executare bun imobil pt credit nevoi personale fara garantii? mihaela vasilescu mihaela vasilescu am un credit de nevoi personale in val de 8.000 EUR,am intarziat cu rata vreo 2 luni si cei de la firma de recuperari ma ameninta cu executarea bunurilor ... (vezi toată discuția)