avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită intrebare
Discuție deschisă în Executare silită

intrebare

buna ziua. am un credit de nevoi personale si nu am mai achitat rata de aproximativ 12 luni. eu nu am niciun bun pe numele meu,dar locuiesc in casa parintilor. ma poate executa silit? se poate intampla ceva cu apartamentul parintilor ca ei asa m-au amenintat, cum ca se ia in calcul si acest apartament. va rog din suflet sa imi raspundeti la intrebare. stima
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 12:44, 21 Ianuarie 2011
Nu va pot executa decat cu bunurile dvs. personale, sau eventual poprire pe venituri din salarii, daca aveti.
Casa parintilor nu poate fi executata, decat daca sunt coplatitori sau giranti in acel contract de imprumut.
nu,nu sunt giranti.dar au dreptul sa intre in casa,sa verifice acte ?
@piu_piu
Nu mai puneti intrebari care...au primit deja raspuns.
Va rog, verificati inainte daca s-a mai raspuns la genul acesta de intrebare.

De exemplu, cititi aici:www.avocatnet.ro/content/for...
www.avocatnet.ro/content/for...
Acest topic se inchide.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita maria bloj maria bloj buna ziua, situatia este urmatoarea,in urma cu 2 ani am obtinut un imprumut de nevoi personale de la o anumita banca,insa dupa 10 luni nu am mai putut plati ... (vezi toată discuția)
Proprietate cumparata impreuna cu cineva ValiVN ValiVN Buna Ziua ! Am o nedumerire si va rog sa ma ajutati cu cateva informatii , in limita posibilitatilor. Vreau sa cumpar un apartament impreuna cu prietena mea ... (vezi toată discuția)
Executare silita norgeman_mario norgeman_mario Buna seara....ma numesc Marian si am o problema pe care as dori sa ma ajutati sa o lamuresc daca se poate.Am contractat un credit de nevoi personale si nu am ... (vezi toată discuția)