Sunt profesoara si anul trecut am primit calificativul bine dat prin viciu de procedura. Am instiintat inspectoratul s-a reluat procedura dar mi s-a spus de cineva ca s-ar putea si acum sa fie tot viciu de procedura-Mi s-a analizat fisa de autoevaluare in secret si nu in prezenta mea; consiliul de administratie a fost format din aceleasi persoane ca si cel de anu trecut.
Nu este cumva corect ca cei care ar fi trebuit sa ma evalueaze dinou sa fie altii -alta comisie? Asa se face la examene, cand elevi contesta nota data de comisie.
Va rog din suflet sa imi spuneti procedura corecta si cum se face ca un profesor titular cu gradul definitivat si masterat, cursuri de formare si activitati , poate fi tratat asa.Sunt singura din toata scoala cu calif. bine , toti restul 58 au foarte bine. Pai daca as fi asa cum spun ei nu as fi fost capabila sa realizez ce am realizat.
Se aude ca as putea sa dau scoala in judecata dar...nu stiu exact in ce consta asta...
in ce consta acel viciu de procedura? ce nu s-a intrunit? ce conditii de evaluare/autoevaluare au fost viciate? procedura acordarii acestor calificative e posibil sa fie diferita de la inspectorat la inspectorat ....ai putea sa dai scoala in judecata :P o merita :))