avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1139 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incetare Contract Individual de Munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incetare Contract Individual de Munca

Buna ziua,

As dori sa stiu care este procedura incheierii relatiilor contractuale de munca in cazul in care o societate comerciala a fost dizolvata conform art. 237 din Legea 31/1990.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:53, 14 Octombrie 2010
Ar trebui sa va adresati ITM-ului din judetul respectiv, unde erau pastrate Carnetele de munca, unde, teoretic, ar fi trebuit sa fie depuse actele de lichidare si efectuate operatiunile la zi in aceste Carnete.
Decizia de concediere se va emite de catre lichidator, iar apoi se va depune la ITM in vederea efectuarii inscrierii respective .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl dizolvat la cererea orc imobile pe srl Fekete Balazs Fekete Balazs Am si eu o speta interesanta. Societatea comerciala a fost radiata la cererea ORC iar societatea respectiva are in proprietate un imobil, o cladire. Acuma ... (vezi toată discuția)
Lichidare pentru srl dizolvat de tribunalul bucuresti la cererea rc mihai0204 mihai0204 Buna ziua, În 2003 am înființat o societate (la care sunt unic acționar) pe care însă nu am folosit-o și pentru care nu am depus doar o ... (vezi toată discuția)
Activitate firma dizolvata alinaelena89 alinaelena89 buna ziua. daca o firma a fost dizolvata prin hotararea instantei, care este termenul limita in vederea incheierii activitatii sale. adica daca am primit ... (vezi toată discuția)