avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 365 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cine plateste?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cine plateste?

Fiica mea, in ultimul an la master, a fost citata in dosarul nr. 18032/299/2009 in calitate de intimat -I, in proces cu SC OMV PETROM SA....., in ziua de 30 septembrie, la Judecatoria sectorului 1 Bucuresti, ea fiind deja plecata in SUA cu un job studentesc in baza unui contract ce trebuia sa dureze pana pe 8 oct. Am cautat sa aflu subiectul procesului, nu am reusit. Asa ca fata a trebuit sa-si scurteze activitatea, revenind in tara la jumatatea lunii septembrie. Am fost la arhiva din Danielopol, s-a identificat cu CI, i s-a spus ca este vorba de o confuzie "regretabila" si sa faca o intampinare in care sa arate ca nu a fost niciodata salariata a OMV (parcursul ei fiind: liceu, facultate, master). Deci, aparent, totul era lamurit. Dar traim in ROMANIA, nu? Primeste o alta citatie pt data de 11 nov ac .
Cu multumirile mele sincere, reiau : CINE PLATESTE SI CUM? Si, sa mai mearga inca odata la judecatorie? Sau, chiar traim in tara absurdului!
Ultima modificare: Joi, 14 Octombrie 2010
dorubabonea, utilizator
Cel mai recent răspuns: dorubabonea , utilizator 20:09, 14 Octombrie 2010
Avand in vedere emiterea citatiei,revine obligatia titularei sa dea curs acesteia ,
astfel ca la data si ora comunicata sa se prezinte in instanta,unde sa se legitimeze,iar instanta sa ia act si sa consemneze eroarea de citare
Daca apreciati util si necesar,pentru recuperarea prejudiciului material ocazionat de transport cu scopul prezentarii la instanta,titulara are dreptul sa formuleze actiune in instanta
sa va faca o procura sa o reprezentati dvs.
Multumesc pt raspuns. Chiar suntem in Absurdistan.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

.... marinutzu marinutzu buna ziua! numele meu este Buse Victor Marian am facut o prostie ...mai mare decat mine ...intr-o seara impreuna ca alti prieteni am plecat la o mica plimbare ... (vezi toată discuția)
Divort in lipsa paratului? roxana_b roxana_b Buna ziua Sunt despartita de sotul meu din septembrie 2008, insa din lipsa de bani am introdus actiunea de divort abia in iunie 2009. A fost stabilit primul ... (vezi toată discuția)
Neinceperea urmaririi penale - crima ana-bianca ana-bianca Buna ziua! Sotul meu a fost impuscat mortal ,in cap, de un politist aflat intr-o misiune ,sub acoperire, de capturare a unui urmarit international (zic ei)! ... (vezi toată discuția)