avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1104 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Abuz ?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Abuz ?

Am avut o relatie cu un barbat care ma suna si ma ameninta cu un var de al lui , care ar fi comisar de politie , l-a sunat acest comisar de politie si pe seful meu facandu-mi probleme la servici. Exista in orasul meu un comisar cu acest nume si cum pot sa aflu daca este cel real sau prietenul meu se foloseste de numele lui.
Este un abuz din partea comisarului ca se implica direct ?
Unde se incadreaza fapta fostului meu prieten daca face uz de numele comisaului.?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 19:42, 14 Octombrie 2010
In conditiile in care nu cunoasteti cu certitudine implicarea comisarului,se impune sa incercati sa aflati identitatea persoanei care sustineti ca va cauzeaza probleme
Numai dupa ce detineti probe temeinice si indubitabile care atesta implicarea acestuia,puteti demara eventuale sesizari la nivelul esaloanelor superioare acestuia
va ameninta ca... ce?
Aveti doua posibilitati:
1.Sa mergeti sa dicutati chiar cu acel comisar
2.Sa sesizati si dvs si seful dvs.conducerea Inspectoratului Judetean ca exista o persoana care foloseste numele acelui politist,dar aceasta numai daca aveti probe in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Injurii la adresa primarului nicu80 nicu80 Buna ziua, sa va spun ce s-a intamplat: Eram la sat la niste prieteni si o vecina a venit alarmata la noi pentru ca ii ardea casa. Noi am luat rapid niste ... (vezi toată discuția)
Amenintari cu moartea Raluca99 Raluca99 Buna ziua! Sunt casatorita de 25 de ani , au fost multe cazuri in care sotul m-a inselat , dar de data asta a devenit si violent si m-a amenintat cu moartea ... (vezi toată discuția)
Proces pentru calomnie geo600 geo600 Buna ziua! Mi s-au adus diverse acuzatii chiar cu politie implicata si as dori sa stiu cum pot sa pun capat acestor acuzatii false. Politia nu a putut face ... (vezi toată discuția)