avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... plata concediu invatamant
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

plata concediu invatamant

As dori sa stiu care este legea ce reglementeaza plata personalului didactic pe timpul vacantei.Mai exact cum se calculeaza salariul pe lunile de vara.Va multumesc.

oare nu stie nimeni?
Ultima modificare: Joi, 14 Octombrie 2010
coco250803, utilizator
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 22:59, 15 Octombrie 2010
Salariul pe lună normală, minus sporurile. Rămân sporul de vechime şi gradaţia de merit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarizare elisabeta andronic elisabeta andronic o persoana care este angajata la data de 04.05.2011 pentru prima data in invatamantul special pe un post didactic auxiliar, poate beneficia de sporul de ... (vezi toată discuția)
Plata cu ora la invatatori ana500 ana500 Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine intro problema. Lucrez in invatamant si am un cadru didactic ( un invatator) care are peste 25 de ani vechime si gradul ... (vezi toată discuția)
Incadrarea cu salariul minim remuss remuss Buna ziua.Am un verisor care lucreaza la o scoala,muncitor si nu are nici salariul minim pe economie.Cum se poate ca secretarul de la scoala sa spuna ca la un ... (vezi toată discuția)