avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... stabilirea domiciliului unui minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

stabilirea domiciliului unui minor

sunt in divort cu sotia,la ancheta sociala facuta la autoritatea tutelara si nu acasa cum ar trebui fata mea care are virsta de 12 ani a fost intrebata de fata cu maicasa daca vrea sa ramina spre crestere si educare la maicasa,la tribunal cind va fi audiata separat de judecator daca decizia ei este sa ramina spre crestere si educare mie ca tata mai conteaza ce a spus la autoritatea tutelara?vreau sa imi cistig copilul spre crestere si educare.ce as putea face desi am posibilitate materiala mult mai buna,X-(
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 10:20, 15 Octombrie 2010
Situatia materiala mai buna ajuta, insa nu consitutie elementul fundamental pentru incredintare. Copiii au nevoie de sustinere afectiva . Intr-adevar, instanta de judecata poate trece peste vointa lor, aflata in camera de consiliu, insa va trebui sa respecte interesul superior al copilului .

Cred ca aveti si dumneavoastra cunostinta faptului ca un spatiu securizant, pentru o buna crestere si educare, nu este dat de veniturile obtinute.


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incredintarea unui minor flyxy16 flyxy16 sunt in divort cu sotia,la ancheta facut ade autoritatea tutelara fata mea a fost intrebata de fata cu maicasa cu cine ar vrea sa ramina ptr crestere si ... (vezi toată discuția)
Parasire domiciliu mihai_stanciu mihai_stanciu Buna seara, Dupa 22 ani de casatorie fost anuntat de sotie ca are pe altcineva.Am inchiriat un apartament in acelasi oras,dar nu stiu daca ma pot muta in ... (vezi toată discuția)
Abandon minor georgewb70 georgewb70 Sunt casatorit din 1998 cu actuala nevasta. In 2004 aceasta a divortat incredintandu-ise minorul, dar dupa 6 luni a revenit si am trait in concubinaj pana in ... (vezi toată discuția)