avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... neplata salariului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

neplata salariului

ce pot sa fac ca sami recuperez banii.sefii ma tot amana ca nu au bani.mai au sami dea din iulie o parte din salariu in august am fost in concediu nu mia dat banii iar din 21 septembrie am mai lucrat pana la sfarsitul lunii iam anuntat ca numai vin si de atunci ma tot amana.lichidarea nu am facuto.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:29, 14 Octombrie 2010
O sesizare la ITM si/sau sa promovati o actiune in instanta .... aceste sunt variantele pe care le aveti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum imi pot recupera bani grosusorin grosusorin am lucrat intr-un restaurant pe perioada nedaterminata si intr-o zi leam cerut si eu 2 zile de concediu deoarece nu mi-l luasem de loc si aveam nevoie de acele ... (vezi toată discuția)
Incetare cim del_gf del_gf Daca a incetat contractul de munca pe 8 august, cand este obligat angajatorul sa faca lichidarea? Ce pot face in cazul in care amana acest lucru? Daca in anul ... (vezi toată discuția)
Demisie antonio30 antonio30 CIND ITI DEPUI DEMISIA NU ESTI OBLIGAT SA II STAI 15 ZILE IN PREAVIZ DAR EU AM STAT 2 ZILE SI MIA SPUS A GASIT INLOCUITOR ANGAJATORUL MAU INCURCAT.NU MIA DAT ... (vezi toată discuția)