Daca a incetat contractul de munca pe 8 august, cand este obligat angajatorul sa faca lichidarea? Ce pot face in cazul in care amana acest lucru?
Daca in anul curent am lucrat 4 luni, angajatorul este obligat sa-mi plateasca zilele de concediu corespunzatoare lunilor lucrate, adica ar fi 8 cred (sunt 25 de zile de concediu pe an) ? Care este cadrul legal?
Daca refuza plata zilelor de concediu neefectuate, cum il pot obliga?
Multumesc!
plata drepturilor salariale se face la data la care este trecut in contract, in cazul dvs...va primi banii atunci cand se face lichidare lunii august...la sfarsitul lunii sau la inceputul lunii septembrie, dupa caz,
daca in contractul de munca ear prevazut ca beneficiati de 25 de zile de concediu de odihna anual, atunci aveti dreptul la 8 zile de concediu neefectuat.
puteti face sesizare la itm unde isi are sediul societatea
ITM-ul doar constata incalcarea legislatiei muncii , dar nu-l poate obliga pe angajatr sa va plateasca drepturile salariale restante ... paralel cu reclamatia la ITM , puteti promova si o actiune in instanta impotriva fostului angajator.
Art.146 alin.4 C.mun. prevede ca, compensarea in bani a concediului de odihna este posibila in cazul incetarii contractului individual de munca.
Concediu
Ciprian Sandu
Buna seara. Am lucrat 4 luni jumatate ca vanzatoare ,luna aprilie si mai am avut contract de 4 ore ,iunie si iulie contract de 6 ore ,iar de pe 1 august pana ... (vezi toată discuția)