avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Inregistrare contract de mandat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Inregistrare contract de mandat

In cazul unui S.A ,directorul general- administrator executiv - nu mai are C.I.M. dupa interdictia adusa prin modificarile la Legea nr.31/1990, ci contract de mandat. Se inregistreaza undeva acest contract de mandat?!
Cel mai recent răspuns: luizacsinte , utilizator 10:28, 6 Octombrie 2009
Contractul de mandat:
- constituie vechime in munca si stagiu de cotizare la sistemul de asigurari sociale
- nu se inregistreaza la ITM ...(se inregistreaza in registrul de corespondenta al societatii:hm::-/)
- se declara in D100 si D102 lunar
- se declara in D205 (termen - 28-29 februarie anul urmator)
Am de facut o incetare a unui contract de mandat cu data de 1 septembrie 2009 Mai pot sa il inregistrez la Administratia Finantelor Publice acum dupa mai mult de o luna? Va multumesc!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de mandat președinte asociație AsociatiaMihaiViteazuTV1 AsociatiaMihaiViteazuTV1 <<Intrebare: Contractul de mandat pentru un presedinte al unei asociatii de proprietari se inregistreaza in revisal ? Gheorghe ... (vezi toată discuția)
Contract de mandat pentru administrator vasilemihaela23 vasilemihaela23 Administratorul (persoana fizica-cetatean strain) trebuie sa fie remunerat pt activitatile de administrare pe baza unui contract de mandat, dar nu stiu unde ... (vezi toată discuția)
Contract de mandat pentru administrare societate - tratament fiscal corapeptea corapeptea Buna ziua, As dori sa stiu cum procedez cu contractul de mandat pentru administrator? In ce declaratie se declara acest tip de venit si ce impozit se ... (vezi toată discuția)