avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1382 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... martor in proces de divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

martor in proces de divort

as dori sa pun martore in proces de divort doua prietene ale sotiei care stiu de ea ca ma inselat,dar ele nu vor sa vina la proces.daca le citez ca martore ,si nu se prezinta ,se poate sa fie aduse cu mandat de aducere? este legal sa refuze?
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 22:22, 14 Octombrie 2010
Mai bine folositi martori pe care sa va bazati dvs.
Nu faceti greseli de genul asta ...nu merita!
Pot fi aduse cu mandat insa nu cred ca va va ajuta declaratiile lor.....
Desi sub prestare de juramant ele pot afirma ca nu au cunostinta despre nimic.....
Niciodata in tehnica apararii nu se folosesc martori prieteni ai partii adverse pentru ca pot aparea "surprize neplacute" ,un martor propus si citat astfel peste vointa lui nu va proba pro partea care il propune.
Ultima modificare: Joi, 14 Octombrie 2010
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
am o filmare cind ea recunoaste ca lasa copii minori noaptea in casa si se intilnea cu el la boscheti.eu atunci lucram de noapte.oare aceasta filmare are relevanta in instanta? mai am si registrari telefonice cu ea cind recunoaste ca ma insela si desfasuratorul telefonic.
Acea filmare si inregistrarile telefonice nu sunt probe admise in cazul proceselor de acest gen.Doar listing-ul telefonic poate fi folosit in cadrul probei cu inscrisuri insa si aceasta proba trebuie completata cu cea testimoniala ( cu martori).
Ultima modificare: Joi, 14 Octombrie 2010
MARTA SIMONA PETRE, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort Iordache Aurelian Iordache Aurelian Se pot folosi ca probe in procesul de divort,inregistrarile efectuate cu telefonul mobil,al convorbirilor dintre reclamanta si parat,daca din acestea reies ... (vezi toată discuția)
Despre jurământul părților în procesul de partaj și costuri proces... cristian damian cristian damian 1. Procesul de partaj se derulează asemănător celui de divorț? Doar avocatul și martorii vorbesc (+ înscrisurile) sau instanța ia în ... (vezi toată discuția)
Procedura in instanta proces partaj Nina1 Nina1 1.In cate exemplare se depun documentele in instanta civila? 2. Reclamantul in momentul in care depune documente in instanta este obligat sa depuna un ... (vezi toată discuția)