avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Studii / calificari - incadrare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Studii / calificari - incadrare

Buna ziua!

As vrea sa stiu care sunt actele normative care reglementeaza nivelul de studii respectiv calificarile necesare pentru incadrarea pe o anumita functie/post?
Ma poate ajuta cineva?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: A. Ionut , Consilier juridic 21:26, 22 Ianuarie 2008
din cate stiu pentru tehnicieni se cere absolvirea unei scoli postliceale de specialitate, acuma cine stie daca mai exista pentru specializare de care spui.
oricum categoric nu poate fi angajat pentru un post in care se cer studii superioare, care in mod normal ar reveni unui inginer.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calificare si incadrare pe post george_x george_x cineva a pus o intrebare asemanatoare, dar raspunsul n-a fost foarte clar. 1) sa spunem ca eu vreau sa angajez pe cineva pe un post diferit de calificarea ... (vezi toată discuția)
Studii medii luminita29 luminita29 Buna ziua. Am o nelamurire....Am un salariat angajat pe functia de lacatus mecanic.cod COR 721410 (nivel pregatire 2 - studii medii) .Are 8 clase si o ... (vezi toată discuția)
Incadrare Daliborka Daliborka Buna ziua o persoana care a absolvit scoala profesionala( tinichigiu auto ), poate fi incadrata pe o functie cu studii medii, ca si tehnician echipamente de ... (vezi toată discuția)