avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Recurs in 15 zile
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Recurs in 15 zile

Am luat amenda 360 RON + Suspendare 2 luni permis , am facut plangere impotriva P.V dar am pierdut . Azi 11.10.2010 am primit acasa Hotararea ca in 15 zile pot face recurs , dar nu zice nimic sa predau permisul. Cum o sa fiu anuntat sa predau permisul si in cat timp?
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 11:49, 15 Octombrie 2010
OUG 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice.
4) În termen de 15 zile de la data rămânerii definitive şi irevocabile a hotărârii judecătoreşti prin care instanţa a respins plângerea împotriva procesului-verbal de constatare a contravenţiei, contravenientul este obligat să se prezinte la serviciul poliţiei rutiere care îl are în evidenţă pentru a preda permisul de conducere.
(5) Neprezentarea contravenientului în termenul prevăzut la alin. (4), în mod nejustificat, atrage majorarea cu 30 de zile a duratei de suspendare a exercitării dreptului de a conduce.
L.C.
Ultima modificare: Vineri, 15 Octombrie 2010
Laura Ciobeica, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis conducere suspendat 30 zile, de cand incepe perioada de suspendare? uciucubelu uciucubelu Pe 15 decembrie 2011 am pierdut procesul cu Politia Rutiera insemnand ca in termen de 15 zile sa predau permisul. Pana pe 30 decembrie nu l-am predat fapt ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala tomas dona tomas dona sotiei mele i-a fost retinut permisul-neacordare prioritate trecere, a formulat plangere in instanta,i-a fost restituit permisul in perioada judecatii, a ... (vezi toată discuția)
Suspendarea permisului auto Bbianca Bbianca Buna ziua,as dori sa stiu in cate zile, de la data la care s-a dat sentinta ca fiind definitiva si irevocabila,trebuie predat permisul auto? (vezi toată discuția)