avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 204 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... FIRMA INACTIVA
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

FIRMA INACTIVA

Buna ziua
Am fost declarat inactiv fara sa stiu, am functionat normal pana nu mi-a mai primit declaratiile la ANAF, m-am judecat cu ei si am pierdut, nu am nici un fel de datorie la stat si nici la furnizor vreau sa intru in faliment . Se poate in aceste conditii? Ce mi se poate intampla?
Cel mai recent răspuns: stefanitaorzan , utilizator 20:40, 18 Octombrie 2010
Multumesc pentru raspuns
Daca continuarea activitatii nu implica confiscarea veniturilor ci numai plata unor amenzi nu ma deranjeaza sa continuii activitatea , daca nu aleg varianta a doua daca este mai sigura si-mi infiintez o noua societate .
Nu stiu ce sa aleg din aceasta cauza oscilez
puteti sa intrati i aliment oricand daca faceti cerere.
Multumesc foarte mult . Saptamana viitoare incep procedura

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere firma inactiva ElenaLuisa ElenaLuisa Spuneti-mi va rog, o firma care e inactiva dar care si-a depus toate declaratiile si nu mai are nici o datorie, are 2 asociati care vor sa o licideze, radieze, ... (vezi toată discuția)
Lichidare firma inactiva alinazaharia alinazaharia Buna seara,doresc cateva lamuriri cu privire la lichidarea unei firme.In primul rand firma este inactiva la ANAF ca urmare a faptului ca in urma cu 4 ani a ... (vezi toată discuția)
Buna seara. am rugamintea sa ma ajutati. am fost administrator ... Ana.stefanescu78@gmail.com Ana.stefanescu78@gmail.com Buna seara. Am rugamintea sa ma ajutati. Am fost administrator intr-un SRL care din 2012 nu a mai depus declaratii si care nu a mai avut activitate. In 2015 ... (vezi toată discuția)