avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... probleme cu banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

probleme cu banca

buna ziua.doresc cateva lamuriri in legatura cu probleme bancare. am niste credite la o banca si m-au sunat sa imi spuna ca sunt in situatia de a fi axecutata.. se poate intampla asta daca eu nu am nici o propietate si nici un venit sau ceva in posesie?se poate ajunge la o intelegere cu executorul?

Cel mai recent răspuns: ContSters123067 , utilizator 08:22, 17 Octombrie 2010
tocmai ca nu are ce executa, puteti sa va intelegeti cu executorul sa achitati periodic o suma de bani
multumesc ptr raspuns.e o mica incurajare
Nu se pune problema executarii silite in conditiile in care nu exista proprietati sau venituri. La momentul actual. In conditiile insa in care in perioada urmatoare (pana la 5 ani - termen de prescriptie) veti obtine venituri ori proprietati altfel se vapune problema.
tocmai ca nu are ce executa, puteti sa va intelegeti cu executorul sa achitati periodic o suma de bani

Achitarea unei sume de bani cu caracter periodic, in conditiile unei intelegeri ar fi maxim din ceea ce ar putea obtine executorul. Dar nu va avantajeaza absolut deloc.
termenul de prescriptie e de 3 ani, dar nu inseamna ca acel creditor va lasa sa se presrie

Alte discuții în legătură

Implicatii executare silita ela2008 ela2008 Impreuna cu sotul am contractat un credit in 2007 (contractul a fost semnat de sotul meu, eu doar am dus adeverinta de venit) la care s-au inregistrat restante ... (vezi toată discuția)
Dreptul de a cere executarea silita ContSters277537 ContSters277537 Am un creditor care a cesionat un contract de credit bancar in anul 2010 unui SRL. Ma aflu in contestatie la executare si e posibil sa o castig, contra acelui ... (vezi toată discuția)
Imprumut banca comerciala carpatica marianfraga_adrian marianfraga_adrian Buna ziua, In anul 2012 prin decembrie, am luat un credit de la Carpatica in valoare de 15.000 lei(eram angajat cu contract indeterminat, salariu 1900 ron, ... (vezi toată discuția)