avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... procedura de promovare in clasa
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

procedura de promovare in clasa

Buna ziua,
Va rog daca ma puteti ajuta cu informatii cu privire la procedura de promovare in clasa. Dupa aprobarea cererii de promovare in clasa a functionarului public, trebuie sa instiintez ANFP? sau dupa examen transmit documentatia prevazuta in Ordinul nr.1932/2009 ( proiect HCL, referat raport final,…), pentru obtinerea avizului pentru modificare stat de functii, dupa aviz HCL, dupa care se emite dispozitia primarului?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Darie Tudor , utilizator 13:06, 15 Octombrie 2010
Dupa aprobarea cererii de promovare in clasa a functionarului public:
1.Dispozitie numire comisie de concurs/examn
2.examne
3.RAPORT Instiintare ANFP

PS. uuuufffffffffffff ma doare mana!! Da-mi o adresa de e-mail in MP si iti trimit multe acte gata!

=D>=D>=D>

Ti-am trimis doc. Te rog confirma!

Un week-en frumos pentru toti!
Ultima modificare: Vineri, 15 Octombrie 2010
Darie Tudor, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovarea in clasa a functionarilor publici rasarit8 rasarit8 Sunt functionar public,referent S,absolvent de studii superioare;in 23 decembrie am participat la examenul de promovare in clasa superioara si am fost declarat ... (vezi toată discuția)
Actele necesare pentru obtinerea avizului anfp Vasile Constanta Vasile Constanta Va rog sa-mi spuneti care este lista documentelor necesare obtinerii avizului ANFP in urma sustinerii examenului de promovare in clasa a functionarilor ... (vezi toată discuția)
Promovare in clasa andi_clane andi_clane Functionar public referent III, grad superior treapta 1, salariu de bază 1054 + 25% vechime ,după examenul de promovare în clasă în ce grad şi ce salariu ... (vezi toată discuția)