avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA deducere tva leasing
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

deducere tva leasing

buna ziua,as dori sa ma ajutati cu un raspuns in urmatoarea problema:am un contract de leasing pe 48 luni sunt la rata 32 mai am 16 rate si doresc achitarea totala a leasingului,intrebarea mea este tva la rambursare este deductibil?
multumesc!
Cel mai recent răspuns: Magda Staicu , Consultant fiscal 22:15, 17 Octombrie 2010
nu este deductibil tva aferent valorii reziduale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valoare reziduala cuprinsa in rata diana81 diana81 Sunt nedumerita daca am valoarea reziduala prinsa in rata si primesc factura in fiecare luna cu rata si valoarea reziduala TVA AFERENT VALORII REZIDUALE ... (vezi toată discuția)
Leasing paveliulian77 paveliulian77 buna ziua as dori sa stiu daca iau o masina in leasing pot trece valoarea pe cheltueli sau cit pot ? (vezi toată discuția)
Deducere tva contract leasing Catalinabcr Catalinabcr Buna seara, Am o societate comerciala care doreste sa achizitioneze in leasing un autoturism pe o perioada de 12 luni cu un avans de 90 % . In acest caz ... (vezi toată discuția)