avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... sunt evacuat prin ordonanta prezidentiala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

sunt evacuat prin ordonanta prezidentiala

Sunt din Bucuresti si locuiesti intr-o casa nationalizata pe str.Morilor nr.1 sect 3.pe 8 octombrie 2010 am primit citatie judecatoresca privind ordonanta prezidentiala de evacuare.Sunt somat pe data de 23 noiembrie 2010 sa ma prezint la tribunal.Va rog daca puteti sa imi recomndati un avocat si ce pret percepe.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:50, 15 Octombrie 2010
puteti intra pe site-ul Baroului Bucuresti sa va alegeti de acolo un avocat.onorariile nu sunt mari pt actiuni in evacuare.
1-Regulamentul prezentului forum nu permite reclama
2-In vederea consultarii,eventual angajare aparator aveti posibilitatea studierii listei avocatilor din Baroul Bucuresti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort si problema custodiei nik_andra nik_andra Buna ziua! Sunt cetatean englez si sunt casatorit cu o romanca de 7 ani, in urma casatoriei avem 2 copii de 5 si 6 ani. In primul rand doresc sa divortez ... (vezi toată discuția)
Acuzare delapidare. pe scurt am nevoie de un avocat din bucuresti ... Cristian_FL Cristian_FL Acuzare delapidare. Pe scurt am nevoie de un avocat din bucuresti care ma poate reprezenta, tinand cont ca nu sunt in tara si trebuie sa ma prezint pe data de ... (vezi toată discuția)
Citatie "frauda la vot" AS2017 AS2017 Buna ziua, Am primit prin posta o citatie cum ca ar trebui sa ma prezint maine la o sectie de politie din orasul in care am locuit in pricina unei \"fraude la ... (vezi toată discuția)