avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... m-au pacalit 2 luni ca o sa-mi faca contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

m-au pacalit 2 luni ca o sa-mi faca contract de munca

Mi-au zis timp de 2 luni ca-mi vor face contract de munca iar acum m-au sunat ca nu mai lucrez la ei si ca sa vin sa-mi iau dosarul cu acte depuse.Cce sa fac sa-l iau?sau sa ma duc intai la itm?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:37, 17 Octombrie 2010
Aveti ceva la mana ca ati lucrat acolo? Vre-un stat de plata semnat? Flutura, pontaj...........?
Nu sunteti nici primul , nici ultimul care a fost astfel pacalit!
Daca nu aveti probe concrete va pierdeti energia si timpul!
B-)
uadytzu a scris:

Mi-au zis timp de 2 luni ca-mi vor face contract de munca iar acum m-au sunat ca nu mai lucrez la ei si ca sa vin sa-mi iau dosarul cu acte depuse.Cce sa fac sa-l iau?sau sa ma duc intai la itm?

Depuneti o sesizare la ITM ....
Sincer eu nu pot sa inteleg. Lucrati o saptamana, maxim 2, da dupa accea nu va puneti un semn de intrebare? Ati asteptat sa treaca doua luni.................
Pe orice pagina web a unui ITM din orice judet al tarii gasiti postate drepturile angajatilor !!!!!!!!!!
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Octombrie 2010
ContSters145137, utilizator
Am numerele de chitante taiate de mine in decursul acestui timp...oare sunt bune ca si probe?

Alte discuții în legătură

Inscriere eronata carnet munca eujad eujad din greseala am scris incorect in carnetul de munca nr. certificatului de nastere a unui salariat . Cum se corecteaza? daca am vut un salariat care a lucrat 2 ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutati cu un sfat!neplata concediului de odihna de catre angajator miky_mihaela miky_mihaela buna seara! firma la care lucrez isi restrange activitatea iar eu voi fi trimisa in somaj!concediul pe anul trecut nu l-am efectuat insa sefa a pontat pe ... (vezi toată discuția)
Chitante in loc de bani pentru plata salariului mitdan67 mitdan67 Am lucrat ca agent comercial la o firma iar la lichidare in loc da salar am primit chitante . Urmand ca eu sa-mi iau banii in functie de cum voi incasa acele ... (vezi toată discuția)