avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... inscriere eronata carnet munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

inscriere eronata carnet munca

din greseala am scris incorect in carnetul de munca nr. certificatului de nastere a unui salariat . Cum se corecteaza?
daca am vut un salariat care a lucrat 2 luni , apoi a plecat prin demisie si apoi a fost reincadrat dupa alte 2 luni, la incheierea carnetului de munca ( la prima angajare nu am apucat sa ii fac ) acum, ii scriu si prima si a dpoua angajare? Mentionez ca dupa prima angajare am facut adeverinta vizata de ITm ptr vechime?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:33, 3 Iulie 2009
Buna ziua,

Referitor la prima intrebare, taiati si scrieti cu rosu apoi mergeti la pagina 20 si scrieti exact ce ati corectat, api semnati si puneti parafa.
Daca la prima angajare ati facut adeverinat de vechime si o aveti vizata de ITM puteti sa o treceti in carnetul de munca pe care l-ati intocmit ulterior .
pentru a doua intrebare
se deschide carnetul de munca se trece cim 2, se continua cu cim 1 (deschidere, modificari, inchidere) si se merge mai departe cu ce se intampla cu cim 2. nu stiu daca este cu titlu de lege ce va scriu eu, dar asa am vazut pe mai multe carnete de munca.
dana dgb a scris:

Buna ziua,

Referitor la prima intrebare, taiati si scrieti cu rosu apoi mergeti la pagina 20 si scrieti exact ce ati corectat, api semnati si puneti parafa.
Daca la prima angajare ati facut adeverinat de vechime si o aveti vizata de ITM puteti sa o treceti in carnetul de munca pe care l-ati intocmit ulterior .

Subscriu , la cele postate de dana dgb :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta vechime tierry tierry Firma la care am lucrat imi poate elibera o adeverinta de vechime tip, fara a fi inreg la ITM? La locul de munca actual vor sa imi deschida CM, dar intrucat la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! se poate face deschidere a actiunii de recunoastere ... catalina dumitrascu catalina dumitrascu Buna ziua! Se poate face deschidere a actiunii de recunoastere a vechimii in munca pentru o perioada trecuta in carnetul de munca insa nevizata de ITM? ... (vezi toată discuția)
Adeverinta vechime srl alexandru andra alexandru andra O societate \\"SRL\\" a eliberat o adeverinta unui fost salariat, cu ce drepturi a avut la ei, perioada si spor de vechime....intrebarea este....aceasta ... (vezi toată discuția)