avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... asistent social
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

asistent social

buna seara ,
Am si eu o intrebare si nu stiu cui trebuie sa ma adresez. Mama mea este asistent social. Cei de la primarie de acolo nu ia dat salariu pe luna aceasta spunandu-i ca nu mai exista fonduri pentru asa ceva. Cei de la primaria din satul vecin au dat salariile pentru asistenti sociali . Se poate face ceva in legatura cu acest lucru ??? va rog unde as putea sa ma adresez ,...si ce as putea face ?
Cel mai recent răspuns: ciotec_carmen , utilizator 12:52, 16 Octombrie 2010
Din pacate plata asistentilor sociali depinde de sumele alocate in buget cu aceasta destinatie .... iar daca nu mai sunt, doar o rectificare de buget mai poate salva situatia.
inteleg ...dar de ce satul alaturat au primit salariile si cei din satul mamei mele nu ??s-au depinde de primarie ?:(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drumurile din sate si imprejurul lor victoria wagner victoria wagner Locuiesc intr-un sat banatean mic dar frumos , cu apa curgatoare si peisaje minunate. Dar din pacate cine aude de numele satului nu vrea sa vina , din cauza ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru insotitor handicap gradul 1 floryn70 floryn70 buna ziua .va rog sa-mi raspundeti si mie cumnatul meu are pensie de handicap gradul 1 cu insotitor ,pensia de insotitor o ia soacra mea, sau o lua ,de la ... (vezi toată discuția)
Incalcare de proprietate,distrugere si plac cadastral ce nu poate fi efectuat... litan litan Buna seara. Vecinul mamei mele i.a incalcat proprietatea taindu.i copacii din gradina si desfacandu.i gardul construit cu mai bine de 15 ani in urma,pe motiv ... (vezi toată discuția)