avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... cas+somaj conventie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

cas+somaj conventie

Vreau sa platesc aceste contributii pt conv civila( eu fiind platitorul de venit) si nu stiu unde si in ce cont, beneficiar+cf beneficiar?
Oare nu ar trebui sa se modifice si decl 102? Problema este ca pana acum nu s-a schimbat si eu sunt in mare dilema pt ca plec din tara 2 saptamani...
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 22:57, 15 Octombrie 2010
Obligatiile ce revin platitorului de venituri in priviinta declararii si platii contributiilor sociale sunt prevazute in OUG nr 82 /2010 la art III ,astfel al 1,2,3,4,5,11,13,14,17,19
@fox76,
Daca e bine ramaneti pe acolo si-ati rezolvat-o!:offtopic:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributii conventie civila administrator bloc auradrag auradrag in declaratia 102 (decl fiscale 2010 - vers 1.0.2.6) exista rubrici speciale pentru conv civile, aferente contrib de CAS si somaj, dar nu exista si pt ... (vezi toată discuția)
Ajutor CURALA CURALA Va rog daca imi poate explica cineva ,dupa OG.58/2010 conv.civ.se declara la CAS,FD SANATATE ,obligatoriu si pentru cei care sunt salariati sau pensionari(deci ... (vezi toată discuția)
Contributii angajat/angajator drepturi de autor zanu zanu Buna ziua In lumina ultimelor modificari aduse de OUG 82/2010, obligatia calcularii, retinerii si platii contributiilor individuale (CAS si somaj) revine ... (vezi toată discuția)