avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... indice robor
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

indice robor

AM FOST IN DISCUTIE CU O BANCA PENTRU UN CREDIT CU GARANTIE SI AM DISCUTAT DESPRE O ANUMITA DOBANDA.IN CONTRACTUL DE CREDIT APARE INDICELE ROBOR PLUS ......NLA SUTA. ESTE CORECT SI LEGAL IN ACEST MOMENT
Cel mai recent răspuns: NICOLAE LAMBRU , Consilier juridic 08:24, 16 Octombrie 2010
DA.
Conform reglementarilor BNR, bancile aplica indicele ROBOR la care adauga si o dobanda care variaza de la o banca la alta. Atentie la introducerea in contractul de credit a unor comisioane mascate sub diferite denumiri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lamuriri cu privire la actul aditional allyna allyna Avand ceva timp liber am citit mesajele de pe forum. Si mi-a atras atentia discutia despre MARJA FIXA....Am un credit din 2008, pe 10 ani.Am semnat Actul ... (vezi toată discuția)
Subiect: problema care ne omoara pe toti azi....si totul trebuie facut f.f.f.repede vatajita mihaela vatajita mihaela UG 50/2010.Am un credit ipotecar in EURO luat in 2006 de la Banc Post; in primul an cu dobinda fixa, apoi variabila.Dobinda variabila fiind calculata dupa ... (vezi toată discuția)
Credit nou gnes68 gnes68 Salut, Pentru prima data am solicitat un credit de la o banca, va rog sa ma lamuriti in legatura cu urmatoarele: 1. Urmarind forumul in legatura cu noua ... (vezi toată discuția)