avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... DEFINITIVAT 2010
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

DEFINITIVAT 2010

Am deschis acest topic pentru cei care dau examenul de definitivat in noiembrie 2010 si nu stiu la ce sa se astepte...astept ganduri, impresii si sfaturi de la cei care au mai trecut prin acest examen
Cel mai recent răspuns: geo26 , utilizator 09:58, 5 Martie 2011
din pacate nu mi ia link ul nu stiu de se poate cauta pe tribunalul Olt dosarul nr. 6479/311/2009
prima speta la fam. a fost de bun simt si punctata ca atare in barem, speta a 2-a era evident !!!!!!!!!! ca este inadmisibila ! sau nu :)
INSA CUM MAMA DRA..CU sa cer eu inadmisibilitatea actiunii cad si eu ca parat am un interes ? si pana la urma urmei nici nu cred ca solutia corecta e inadmisibilitatea.
cine face aceste subiecte ?????????? hellllo.........................!
apropo de spetze, daca ii dam in judecata, cate sanse avem :)) ??? este evident ca unii dintre noi, majoritatea am venit pregatiti la acest examen, insa surpriza, nu se vrea ca noi sa promovam acest examen ! de ce ???
cum e posibil sa elaborezi o speta si tot tu sa-i dai o rezolvare grezita, ori incompleta !!! asta da inadmisibilitate.
ma crezi ca si eu m am gandit.............si din alt punct de vedere daca nu facem ceva sa nu continue in acelasi regim ca mai avem sanse ....Da prima speta a fost sa zic in mare ok in conditiile in care si cerinta era una snatoasa daca i pot spune asa , dar in conditiile astea ciuicu punctaj..........Cu toate ca avand in vedere ca s-a casat si s-a trimis spre rejudecare nu mai stiu car ee solutia corecta.... o sa mai incerc sa caut sa vad ce mai gasesc
problema e ca nici nu si au batut capu sa faca niste spete curate cu grad de dificultate ca deh e normal da fa le corecte.Dupa ce ca au fost copiate de pe te miri unde le mai si sectioneaza aiurea si mai puncteaza si raspunsuri aberante......

Alte discuții în legătură

Ganduri despre admitere, definitivat si profesia de avocat, barou si inppa. dan_cdp dan_cdp Intr-adevar, examenul de admitere in avocatura, in Bucuresti, are uimitor de multi candidati admisi. Cred, din ce in ce mai mult, ca examenul de admitere in ... (vezi toată discuția)
Definitivare sesiunea noiembrie 2009 Vasile Alexandru Vasile Alexandru ce se stie despre examenul care tocmai s-a terminat? rezultate, pareri, opinii............. am inteles ca a fost draconic de aceasta data... nu m-ar mira sa ... (vezi toată discuția)
Inppa ContSters1221 ContSters1221 Am cautat pe acest forum si nu am gasit informatii utile despre Institutul National de Pregatire si Perfectionare a Avocatilor. Am incercat si pe situl lor, ... (vezi toată discuția)