avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Contract colaborare
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Contract colaborare

Buna ziua.
Sunt angajat la o institutie si am facut un contract de colaborare cu un SRL in luna august. Am incasat o anumita suma de bani in luna septembrie (cu retinere la sursa a 10% ca si impozit). Vreau sa stiu ce alte taxe am de platit, unde si pana cand?
Va multumesc pentru sprijinul acordat.

Alte discuții în legătură

Impozit si contributii contract cesiune drepturi de autor James_Hetfield James_Hetfield Buna ziua! Am incheiat un contract de cesiune drepturi de autor si nu stiu ce am de facut ca sa fiu in legalitate cu plata impozitului si a contributiilor. ... (vezi toată discuția)
Retinere la sursa sau nu ? ccip ccip Buna ziua, am avut colaboratori (pfa-uri) cu contracte de comisionare/mandat comercial(sau nu, avocatii acuma incearca sa le cadreze)...ideea este ca in urma ... (vezi toată discuția)
Contract de colaborare (conventie civila) nekbv nekbv Buna seara, Doresc sa stiu care este metoda prin care un SRL poate colabora cu o persoana fizica neautorizata. Acea persoana nu poate fi angajata, deoarece ... (vezi toată discuția)