avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... contributii intreprindere individuala
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

contributii intreprindere individuala

buna ziua,
am o intreprindere individuala,platitoare de tva,unde prestez servicii de inginerie.Pentru lunile iulie si august am depus declaratii la somaj,cas,si sanatate la plafonul de 5 salarii(veniturile au depasit acest plafon).nu sunt angajat la alta firma.
Trebuie sa mai depun declaratii la somaj si cas?

Alte discuții în legătură

Contabilitate i.i. chirchisoiu chirchisoiu Buna ziua. As dori sa stiu cateva lucruri referitoare la o intreprindere individuala. Si anume: 1. Pers.care si-a facut intreprinderea individuala (patronul) ... (vezi toată discuția)
Ordonanta58/2010 darabontcsilla darabontcsilla Buna ziua, as vrea sa intreb daca, avind o intreprindere individuala , care realizeaza venituri ocazional, si sunt si angajata cu contract de munca, trebuie ... (vezi toată discuția)
Pfa sau ii iatagangheorghe iatagangheorghe buna ziua ! va rog frumos sa ma ajutati sa inteleg care-i mai benefica pentru prestarii servicii in domeniul instalatiilor termice ,sanitare si gaze un pfa sau ... (vezi toată discuția)