avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Nerespectare OP vizitare minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Nerespectare OP vizitare minor

Buna ziua. In data de 05.10.2010 am obtinut prin op incredintare minor un program de vizitare al copiilor, insa am inaintat recurs fata de solutia data, insa in ziua in care puteam sa-mi iau copii, sotia mea nu mi i-a dat, deoarece a zis ca a inaintat si ea recurs si nu vrea sa-mi dea copii. Pot considera ca aceasta nu a respectat OP? Sentinta nu a fost redactata in timp util de catre judecatorie, iar eu am copiat de pe site-ul oficial al Judecatoriei sentinta.
Divortul nostru nu a avut pana in prezent nici macar o infatisare, prima fiind pe data de 17.11.2010
Ce pot face pt a-mi vedea copii.
Astept opiniile dumneavoastra. va multumesc.
asteptati sa se judece recursul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vizitarea minorilor in timpul divortului valylie valylie Buna ziua!!Sant in divort cu sotia mea ,avem 2 fetite impreuna de 7 si 8 ani.Cu toatea ca de cand am intentat divort am platit pensie alimentara cam cit ar ... (vezi toată discuția)
Program vizitare copii bercioiu bercioiu Buna ziua! Sunt proaspat divortat, mi s-a stabilit o pensie alimentara in raport cu salariul minim pe economie...vre-o 100 lei... In fapt duc copiilor peste ... (vezi toată discuția)
Pot sa depun plangere impotriva fostei sotii pentru amenintare si santaj? Gherman Adrian Gherman Adrian buna ziua am urmatoarea intrebare, prin sentinta definitiva am primit si eu si sotia copilul minor spre incredintare , sotia ma tot ameninta ca nu il voi mai ... (vezi toată discuția)