avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1022 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Decontarea transportului cadrelor didactice
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Decontarea transportului cadrelor didactice

Primaria sectorului 2 din Bucuresti nu vrea sa deconteze naveta profesorilor , desi exista o lege (108/19 aprilie 2007).Desi sotul meu a depus o solicitare in ac. sens, refuza in continuare.Din cate stiu ac este un conflict de munca si putem sa-i dam in judecata. Ce pasi trebuie sa urmam?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 17:14, 18 Octombrie 2010
Buna ziua !
Intr-adevar legea nr. 108/2007 care modifica si completeaza unele prevederi ale Legii 128/1997 privind Statutul personalului didactic se prevede dreptul de a fi decontate cheltuielile de transport ..... Faceti o solicitare scrisa administratiei publice locale de la locul de munca al sotului , insotita de documente .... In functie de raspuns se poate actiona in instanta ptr. acordarea sumelor corespunzatoare ....
Deseori se intampla insa ca "vinovata" de aceasta situatie sa fie lipsa disponibilitatilor financiare si nu neaprat reaua-voita ...... Vedeti care e situatia si.... bafta !
Sunt suspendate platile. Speram ca de la 01 ian. sa se reia, dar....cu bocu':angry:....
Nu sunt suspendate deloc.Eu am luat chiar azi banii pe transport(in jud. Dambovita).Se intelege, ca suma era diminuata cu 25 %.Este doar rea vointa.
Asta e bine sa se stie... pot sa se foloseasca si ceilalti profesori de faptul ca totusi... se dau. Depinde de bugete...
Ultima modificare: Luni, 18 Octombrie 2010
elena138, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire privind un conflict de munca pacurariu maria pacurariu maria Buna, Am si eu o rugaminte.........Sunt in litigiu cu angajatorul pentru desfacerea contractului de munca.Am deschis actiune in instanta iar pe 15 dec.avem ... (vezi toată discuția)
Decontarea navetei personalului didactic ozzy2013 ozzy2013 Buna seara, Sunt cadru didactic la o scoala in mediul rural si in cateva zile urmeaza sa ni se deconteze o parte din naveta, in limita bugetului alocat. La ... (vezi toată discuția)
Decontarea transportului mincinosul mincinosul #-obuna ziua sunt functionar public si fac naveta vreo 20 km, as dori sa stiu daca exista un cadru legal,pentru decontarea acestor cheltuieli, sau ramane doar ... (vezi toată discuția)