avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... enel
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

enel

BUNA ZIUASTAU CU CHIRIE DE 15 ZILE LA CASA IN OGRADA,APARTINE DE TANDAREI.CAND AM INTRAT IN CASA AM LUAT NR. CE LA CONTOAR CARE ERA 181,PROBLEMA ESTE CA CONSUM CU FRIGIDER,2 CALCULATOARE UN TELEVIZOR MIC,BECURI CONSUM REDUS.AM CONSTATAT UN CONSUM DE 117 KW AN 15 ZILE,MI SE PARE EXAGERAT.CONTUARUL ESTE ELECTRONIC.
UNDE AS PUTEA SA MA ADRESEZ.ASTEPT RSP.DMV.
Cel mai recent răspuns: BX , utilizator 11:00, 18 Octombrie 2010
La Electrica, anuntati ca aveti suspiciuni in privinta corectitudinii inregistrarii consumului de catre contuar si o sa vina sa faca verificari, sa-l schimbe eventual.
117KW este un consum mediu normal pentru 15 zile.
Nu vad care-i problema.
Doua PC-uri cu componente neeficiente energetic pot consuma doar ele 1KWh.
Ultima modificare: Luni, 18 Octombrie 2010
BX, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contuar enel nou - Anikadnb Anikadnb Buna ziua, tocma am achizitionat o garsoniera si cand am facut contractul cu Enel a trebuit sa schimb contuarul cu cel \"electric\". Zis si facut, vreau in ... (vezi toată discuția)
Enel si facturile de regularizare savuM savuM buna ziua Vin cu o alta problema pe care o avem cu toti ENEL.In luna februarie am primit o factura de regulalizare in valuare de 2600 ron{ap 3 ... (vezi toată discuția)
Contor electronic consum exagerat stanciulaurentiu91 stanciulaurentiu91 este posibil ca un contoar monofazic cu 1 tv+1frigider+1masina spalat+1 boiler 50 litri sa consume in 24 ore 12 kw (vezi toată discuția)