avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... sesizare itm
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

sesizare itm

in februarie am intrat in concediu pre si postnatal.si nici pana azi nu am primit banii de la firma.cand i-am intrebat mi-au zis ca nu-mi dau nici un ban pt ca ei isi recupereaza foarte greu banii de la stat si ca le pare rau dar nu ma pot ajuta.daca fac sesizare la itm reusesc sa-mi recuperez banii?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:39, 16 Octombrie 2010
Cum sta treba de fapt. Angajatorul trebuie sa va plateasca concediul medical, dupa care el isi recupereaza banii de la casa de sanatate.
Problema este ca isi va recupera banii daca face dovada ca este cu platile catre casa la zi.
Probabil ca aici o fi problema..............Ca de recuperat ii recuperaza.

Da, faceti reclamatie la ITM.
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Octombrie 2010
ContSters145137, utilizator
Pentru garantia solutionarii in favoarea dvs,sesizati oficial ITM

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul medical lise lise buna seara am avut concediul medical 7 zile si mi se plateste dupa 21 de zile dupa salariul .se poate asa ceva .mi sa spus ca atunci vin bani de la sanatate/ (vezi toată discuția)
Sesizare la itm allison allison Buna ziua. Mi s-a calculat gresit salariul pe luna februarie, datorita unui concediu medical. Nu mi s-a luat in calcul indemnizatia de crestere copil, ci ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani concedii medicale maziluandreea79 maziluandreea79 Buna ziua.As dori sa ma ajutati cu un raspuns daca se poate.Sunt insarcinata in ultima luna, iar angajatorul intarzie s-mi aduca banii.Si in afara de asta, imi ... (vezi toată discuția)