avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... pentru ii magazin alimentar ce studii trebuie sa am?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

pentru ii magazin alimentar ce studii trebuie sa am?

daca vreau un magazin alimentar ii, si am liceu in administratie publica si facultate in curs de stiinte economice economia comertului turismului si serviciilor ce domenii de activitate mai pot avea?pot face cu aceste studii alimentara?daca nu merge alimentara pot sa mai vand si cartofi in piata pe aceeasi ii?
Cel mai recent răspuns: ankalupu , utilizator 10:02, 21 Septembrie 2011
#-o
macar zidu e din beton?
Buna intrebarea referitoare la zid. Si amuzanta. Puteti face o alimentara si ca forma juridica sa fie intreprindere individuala. Cei de la ONRC mi-au spus ca cei cu studii superioare pot infiinta PFA si II
In lege nu sunt specificate conditii de studii, dar pentru efectuarea comertului cu produse alimentare trebuie sa indepliniti anumite conditii referitoare la calificare. Daca aveti liceul in administratie publica, nu este in regula, deci nu puteti sa desfasurati activitatile pe care le-ati specificat mai sus. Trebuie sa faceti dovada ca sunteti calificata ca lucrator comercial sau in cartea de munca sa fie inscrisa activitatea dvs. ca si lucrator comercial pe o perioada de cel puti doi ani, alaturi de absolvirea unui de un curs de igiena. Detalii pentru infiintarea intreprinderii individuale aici:
[ link extern ]

greu de inteles un post,fara punc,fara virgula...

Alte discuții în legătură

Infiintari societati total3r total3r doresc sa deschjd un mic magazin cu diverse produse si pt aceasta sa ifiintez o inteprindere individuala sant absolvent de liceu teoretic in lege zice de o ... (vezi toată discuția)
Cursde vanzator pt. un inginer care isi deschide un ii ginan ginan Buna seara, asa din curiozitate care este parerea dumneavoastra in legatura cu faptul ca la ORC mi s-a impus sa fac un curs de lucrator comercial, desi posed ... (vezi toată discuția)
Pot deschide un intreprindere individuala cu profilul de magazin alimentar criliv criliv Buna ziua, As dori sa-mi deschid un magazin alimentar, insa nu as vrea sa fac un srl. Mentionez faptul ca as dori sa fac o intreprindere individuala sau un ... (vezi toată discuția)