avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... VANZARE CASA. PRELUARE MOBILA.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

VANZARE CASA. PRELUARE MOBILA.

Buna ziua. Am vandut o garsoniera. M-am inteles cu noulproprietar sa mai tin mobila in casa , inclusiv tehnicele(frigider, aragaz, masina spalat) o perioada pana gasesc unde sa le duc pentru ca el nu se muta curand fiind din provincie.
Acum cand am venit sa iau lucrurile a refuzat sa mi le dea pe toate, facand mare scandal si zicand ca mobila e la el in cas la el in casa si imi da ce considera el de cuviinta. A oprit aragazul, patul ,fotolii etc.
Mentionez ca in contractul de vanzare- cumparare nu se specifica nimic despre mobila cum ca ar face obiectul vanzarii sau cedarii folosintei etc.
Ce pot face pentru recuperarea mobilei? Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 22:06, 16 Octombrie 2010
sa-i faceti plagerea penala pt comiterea infractiunii abuz de incredere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare casa. preluare mobila. jack electro jack electro Buna ziua. Am vandut o garsoniera. M-am inteles cu noulproprietar sa mai tin mobila in casa , inclusiv tehnicele(frigider, aragaz, masina spalat) o perioada ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere nerespectat. danielhustiu danielhustiu Buna seara. Pe scurt, de la data de 3.05.2011 m-am mutat cu chirie intr-un ap., unde am incheiat un contract pe un an. Acum 2 saptamanii raman blocat pe ... (vezi toată discuția)
Chirias cortab cortab Buna ziua, Am o garsoniera care in ultimii 4 ani a fost inchiriata cu contract inregistrat la ANAF, impozit platit la zi. Problema este ca chiriasii au ... (vezi toată discuția)