avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1181 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... indemnizatia pentru cresterea copilului pana la varsta ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

indemnizatia pentru cresterea copilului pana la varsta de 2 ani

Buna ziua,
Intrebarea mea este urmatoarea:daca o angajata a avut concediul de boala mai mult de 90 de zile in ultimul an de contributie, care se ia in considerare la calcul pentru obtinerea indemnizatiei de crestere a copilului pana la varsta de 2 ani, mai poate beneficia de indemnizatie?cele 90 de zile de concediul de boala au fost pana de nastere.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:47, 17 Octombrie 2010
In calcul intra si cele 90 de zile fiind considerata perioada asimilata
Da, in calculul celor 12 luni intra si perioadele in care persoana a beneficiat de concedii si indemnizatii de asigurari sociale de sanatate, potrivit legii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somera insarcinata niko 94 niko 94 Buna ziua, o prietena este somera si este insarcinata, ar trebui sa nasca in 15 Octombrie, iar somaj are pana in 8 August.Somajul este in val de 420 lei.In ... (vezi toată discuția)
Concediu medical dupa concediu pentru cresterea copilului ralaurora ralaurora Buna zua, va rog mult, as avea o intrebare, daca se poate sa ma ajutati: Am iesit din concediu de crestere copil si am intrat in concediu medical. In ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil Christiana30 Christiana30 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta. Ma aflu in concediu crestere copil si am ales initial varianta de indemnizatie pana la implinirea ... (vezi toată discuția)