avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ajutor in cazul decesului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ajutor in cazul decesului

tatal meu a murit si as vrea sa stiu daca am dreptul la accest ajutor financiar. tatal meu nu a lucrat nicaieri,nu avea pensie si nici un fel de ajutor social ,in acest caz eu pot sa beneficiez de vreun ajutor si daca da ce formalitati trebuie facute?mentionez ca eu lucrez in alt judet,si nici n-am pastrat chitantele de la inmormantare ptr a demonstra,dar tot satul poate sa confirme ca eu am suportat cheltuielile de inmormantare.va multumesc !
Cel mai recent răspuns: angelina1 , utilizator 11:08, 17 Octombrie 2010
Daca nu s-au incasat alte ajutoare, puteti obtine de la dumneavoastra de la servici un astfel de ajutor. Teoretic ar fi trebuit sa pastrati dovezile. Cred insa ca il puteti obtine in baza unei declaratii autentice in care sa declarati ca ati suportat cheltuielile de inmormantare si nici un alt membru de familie nu a beneficiat de un astfel de ajutor. Inainte sa demarati ceva discutati cu persoana care se ocupa de resurse umane in unitatea la care sunteti salariat, o sa va spuna exact ce acte trebuie sa depuneti.
multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subiect: ajutor pentru deces par_tit par_tit Subiect: AJUTOR PENTRU DECES Bunica mea a murit pe data de 28 martie 2009 , ea nu era asigurata dar primea ajutor social de la primarie.Cheltuielile de ... (vezi toată discuția)
Ajutorul de inmormantare Ieftici Georgeta Ieftici Georgeta As avea si eu o problema , sotul meu a decedat pe data de 19 Martie 2010 , inregistrarea decesului la primarie a avut loc pe data de 22 Martie 2010 si ... (vezi toată discuția)
Ajutor social /ajutor de inmormantare ciobotaruandreea ciobotaruandreea Buna ziua .tatal meu a murit recent ,avea ajutor social .unde trebuie sa merg pentru a primi ajutor de inmormantare am inteles ca o sa primesc si ajutorul ... (vezi toată discuția)