avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1035 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale investire cu formula executorie B.O.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

investire cu formula executorie B.O.

am luat marfa de la cineva si nu am avut cu ce plati biletul la ordin a trecut o saptamana si la investit cu formula executorie la judecatorie dupa care i sa admis cererea , ce urmeaza de acum ? Pot sa platesc in cateva rate , cu cine vorbesc , cu executorul, suma este de 2.000 lei. Sau imi cere involvente.
Ar fi cel mai bine sa luati legatura direct cu posesorul biletului la ordin (creditorul) si sa stabiliti cu el modalitatea in care ii veti achita suma de bani. Daca ajunge la executor veti plati si onorariu executor si dobanda legala la suma datorata.
Creditorul este cel care impune modul de stingere a creantei astfel incit este bine sa va adresati acestuia pentru rezolvarea problemei in mod convenabil ambilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura neachitata ! PaulBogdan PaulBogdan Buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea situatie : - sunt patronul unui magazin de imbracaminte/incaltaminte . Inainte de criza am luat de la o firma, pantofi ... (vezi toată discuția)
Executare silita vali_ned vali_ned va rog ajutati-ma. Am avut un proces pe somatie de plata cu o alta firma catre care am datorii. Creditoarea a castigat somatia de plata,s-a dat sentinta ... (vezi toată discuția)
Credit bancar executat silit julius6 julius6 Bina ziua! La firma la care sunt administrator am avut o linie de credit la o banca, linie de credit garantata cu un bilet la ordin avalizat de mine ca ... (vezi toată discuția)