avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... raspuns la sesizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

raspuns la sesizare

in cat timp ar trebui , sa primesc un raspuns la o sesizare depusa la ITM ?
daca se depaseste termenul , considerabil , in cazul ITM , cum se continua ?
Ultima modificare: Duminică, 17 Octombrie 2010
alexandru gaman, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:11, 17 Octombrie 2010
In termen de 30 de zile de la data inregistrarii sesizarii trebuie sa primiti raspuns.
OG nr 27/2001 precizeaza ca termenul de solutionare a petitiilor este de 30 de zile
ynocentta a scris:

OG nr 27/2001 precizeaza ca termenul de solutionare a petitiilor este de 30 de zile

Este vorba despre OG nr.27/2002 privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, aprobată, cu modificări şi completări, prin Legea nr.233/2002 si nicidecum de OG nr.27/2001 ....:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Timpul maxim prevazut de lege in care angajatorul este obligat sa raspunda angajatului szityi szityi Buna ziua. Va rog să-mi spuneţi care este timpul maxim prevăzut de lege în care angajatorul (bugetar) este obligat să ne răspundă în scris la o ... (vezi toată discuția)
Institutiile statului in cat timp trebuie sa-ti dea un raspuns la o problema ridicata ? sd sd Am depus la secretariatul scolii unde am catedra, un dosar privind reincadrarea pe post conform Ordinului Ministrului Educatiei, nr. 3235 din 09.02.2010. ... (vezi toată discuția)
Asigurat casmb toderita toderita Buna ziua, lucrez la o firma care plateste la zi toate darile catre stat.Am mers la medicul de familie si din luna iulie nu mai apar ca asigurat la CASMB( am ... (vezi toată discuția)