avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1170 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 cod CAEN
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

cod CAEN

LA INFINTAREA UNEI INTREPRINDERI FAMILIALA,CITE DOMENII DE ACTIVITATE POT DECLARA DIN COD?
Cel mai recent răspuns: mirceapopescu64 , utilizator 19:13, 18 Octombrie 2010
Un numar nelimitat de coduri.

Limitarea nu este la coduri, ci la numarul calificarilor pe care le aveti.

Spre deosebire de SRL, la Intreprinderile familiale, numarul de coduri este limitat doar de numarul calificarilor.

Alberto Kurtyan
BUNA ZIUA,VA MULTUMESC PENTRU RASPUNS,AS MAI AVEA O INTRBARE,CARE SINT COSTURILE PT INFINTAREA UNEI SRL FATA DE IF(IMPOZIT ,TAXE DE INMATRICULARE SI CE MAI TREBUIE PLATIT.
Un PFA costa aprox. 7 milioane pe cand un SRL 14 milioane (prin consultanti).

La SRL contabilitatea este mai complicata.

Alberto Kurtyan
OK,MULTUMESC PT RASPUNS,LA REVEDERE

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma srl vasilegurea vasilegurea Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu niste lamuriri. 1. sotia mea a infiintat in anul1997 o firma de tip srl,are hotarire judecatoreasca,dar nu a inregistrato ... (vezi toată discuția)
Pfa, ii sau srl? luca_claudia72 luca_claudia72 as dori sa-mi deschid un magazin cu haine si incaltaminte second hand. care din cele 3 forme ar fi mai indicat pfa, ii sau srl? (vezi toată discuția)
Caen intreprindere individuala andrei_toma andrei_toma Buna ziua!Va rog sa ma ajutati cu niste informatii: 1.Cate domenii de activitate poate avea maximum o I.I.? 2. Trebuie sa am calificare pt toate domeniile ... (vezi toată discuția)