avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj la partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj la partaj

Imi cer scuze ca revin cu o intrebare acum 10 ani sa facut un partaj a bunurilor si a casei ea se compune din 2 camere si doua bucatari sa dat o sentinta definitiva precum o camera bucatarie mie si cealalta camera bucatarie lui fara plata de sulta intrebarea care nu ma lasa in pace .De ce trebuie eu sa mai trec odata prin acest partaj de data asta trebuind sa platesc si expert si sa fiu si nevoita din moment ce nu doresc sa imi vand partea .Mi sa precizat ca daca nu ne intelegem la vanzarea casei aceasta se va face la licitatie.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:13, 18 Octombrie 2010
Nu inteleg ce sa mai partajati.
Mergeti la un avocat sa va vada hotararea si sa discutati.

Sa nu va pacaleasca cineva.

avocat Claudiu Lascoschi
nu cred ca obiectul procesului e partaj. consultati un avocat.
pentru ca

NIMENI nu poate fi obligat sa ramana in indiviziune

Probabil instanta vrea sa vada daca imobilul este partajabil in natira. Daca nu este asa si daca nu va intelegeti se va vinde intr-adevar la la licitatie
Se pare ca s-a facut partajul.
S-a dat o camera ...
De aceea, trebuie vazuta hotararea.
@lascoschi

mda... dar tare cred ca e vorba despre renumitul partaj de folosinta...Alta logica nu prea ar avea. Intr-adevar trbuie vazuta hotararea

Alte discuții în legătură

Acces blocat in curte !!! fara apa!!! Ellyn Ellyn Buna seara! Locuiesc in aceeasi casa cu sora mea,am facut succesiunea dupa decesul tatalui,dar nu cadastrul mama inca traieste. Sora mea,are cotetul cu porci ... (vezi toată discuția)
Partaj neincheiat? sammy44 sammy44 Mi s-a spus ca nu am partajul terminat. Am o hotarare de la fond care dispune vanzarea imobilului prin executor judecatoresc, am o hotarare de la Tribunal, ... (vezi toată discuția)
Certificat de mostenitor miha_mimi miha_mimi Va rog, daca ma puteti ajuta cu cateva sfaturi. Socrii mei au divortat in 1981. In hotararea de divort scrie ca se dispune iesirea din indiviziune asupra ... (vezi toată discuția)