avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1967 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Interpretare sau Aplicare -Cum se aplica Legea unica a ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Interpretare sau Aplicare -Cum se aplica Legea unica a salarizarii

As dori sa cunosc cum se aplica Legea unica a salarizarii in cazul meu;Sunt bugetar contractoal lucrez in cadrul unei primarii la tara si nu sunt multumit de modul in care m-i s-a calculat salariul dupa noua lege.In decembrie 2009 am avut un salariu mult mai mare decit cel din ianuarie 2010,dupa noua grila a salarizarii din Lege la primarii pentru referent 1A contractoal studii medii cu o vechime in munca de 19 ani si 9 luni ar fi trbuit sa am aproape acelasi salariu.Intrbarea mea este :cum m-i se calculeaza salariul ,se inmulteste coeficientul corespunzator vechimei cu 705 sau se ia in considerare salariul minim pe economie si se adauga sporul de vechime.Am citit legea de ''N'' ori dar nu prea am inteles nimic.
Doresc un raspuns ceva mai clar nu sa fiu dus inapoi la Lege pentru ca o cunosc dar nu stiu cum se aplica .
Va Multumesc.

Alte discuții în legătură

Grila unica de salarizare s-a aprobat Gabriela Mitroi Gabriela Mitroi Va doresc tuturor vizionare placuta http://www.gov.ro/upload/articles/106509/salarizarea-unitara.pdf (vezi toată discuția)
Referent de specialitate emab emab buna. sunt angajata de 3 ani intr-o institutie bugetara pe post de psiholog dar in decizia de modificare a salariilor primita in ianuarie 2010 sun trecuta ca ... (vezi toată discuția)
Sporul de vechime la noua lege a salarizarii cozma2000 cozma2000 Dupa cate am inteles la noua lege de salarizare a bugetarilor vechimea in munca nu mai este adaugata la salariu ca spor. Spun asta deoarece sunt angajat ca ... (vezi toată discuția)