avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda contraventionala
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda contraventionala

Buna ziua,
As dori raspuns la problema urmatoare:
am facut contestatie impotriva unui PV de contraventie emis de Politie ,iar la primul termen (infatisare) ,pentru proba cu martori ,nu am indicat initial nici un martor,deoarece martorul pe care voiam sa il proopun a refuzat initial sa se implice in aceasta treaba.Presedintele de sedinta a amanat procesul ,pentru aducerea cu mandat al martorului propus de Politie,care nu s-a prezentat la aceasta prima sedinta. Intre timp,martorul pe care voiam sa il aduc eu s-a razgandit,fiind de acord sa depuna marturie. Intrebarea mea este daca nu cumva e tardiv sau, daca totusi martorul meu poate fi audiat totusi in sedinta urmatoare.
Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 03:09, 18 Octombrie 2010
In actiunea adresata instantei ati facut referiri la proba cu martori,ati indicat martorul si datele acestuia de identificare?
Pentru urmatorul termen de judecata,aduceti martorul si daca instanta ,pentru lamurirea aspectelor si aflarea adevarului apreciaza drept util si necesar audierea acestuia va dispune masurile necesare
In actiunea adresata instantei nu am indicat nici un martor,deoarece persoana pe care doream sa o citez drept martor nu a acceptat initial acest lucru.Ulterior,el s-a razgandit si as vrea sa il aduc in fata instantei in sedinta urmatoare,dar eu cred ca e tarziu,deoarece trebuia sa il indic in prima sedinta la proba cu martori. Multumesc.
In raport de administrarea probelor,puteti solicita instantei,daca apreciati util si necesar ,existenta de martor care sa confirme aspectele invederate de dvs
La urmatorul termen,aduceti martorul cu dvs in instanta si solicitati audierea acestuia pentru egalitate de tratament .
Instanta se va pronunta pe acest asepect,iar daca va va admite cererea ,il va audia chiar la acel termen

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot fi audiati alti martori? laurentiusergiu_33 laurentiusergiu_33 Sunt parat intr-un proces de reincredintare minor. In urma cu doua termene instanta a cerut sa lasam la dosar lista cu martorii.Am lasat-o atunci,urmatorul ... (vezi toată discuția)
Martor cheie in strainatate - trebuie audiat ? - cum se va aduce sau se va face audierea ? oanaportar oanaportar - ce se intampla daca 1 martor cheie ce trebuie audiat intr-un Dosar penal se afla in strainatate, in Italia ? - instanta penala il va audia sau nu ? - ... (vezi toată discuția)
Despre martori. ContSters75393 ContSters75393 Daca o persoana este parte vatamata intr-un dosar depune plingere impotriva altei persoane si nu nominalizeaza decat 3 martori si se fac toate demersurile de ... (vezi toată discuția)